Az Economica Hungarica Alapítvány részt vett az eszéki Őszi Vásáron

Képgaléria

Az Economica Hungarica Alapítvány részt vett az eszéki Őszi Vásáron

A hagyományos eszéki Őszi Vásárra idén új helyen, Eszék-Baranya megye nemrég megnyitott Gazdasági Központjában került sor október 6-8. között. Az Economica Hungarica Alapítvány (EHA) is részt vett a vásáron.

A modern épületben számos kiállító képviseltette magát a mezőgazdaság, az élelmiszeripar, a kézműves termékek gyártása, a gépgyártás és az építőipar területéről.

Az EHA a vásár keretei között rendezett szakmai program során bemutatta új tevékenységét: a szakmai csapat a következőkben a horvátországi pályázatok beadásához nyújt segítséget. Elhangzott az is, hogy érdemes lesz követni az alapítvány weboldalát, mert mostantól minden héten közzéteszi azokat a horvátországi pályázati felhívásokat, amelyek benyújtásához az EHA térítésmentesen írja meg a pályázatokat. Hozzátették azt is, hogy az új szolgáltatás igénybevételéhez előzetes időpontegyeztetés szükséges.

A vásárok és kiállítások nagyszerű alkalmat szolgáltatnak a személyes kapcsolatok kialakítására az eladó és a vevő között, és lehetőséget nyújtanak üzleti együttműködések első lépéséhez, ezért – az idei évben először – az EHA szakmai programja keretében nyolc kiállító ingyenesen vehetett részt a tömegeket megmozgató eseményen.

https://kepesujsag.com/az-economica-hungarica-alapitvany-reszt-vett-az-eszeki-oszi-vasaron/

 


12.10.2023.