TÁMOGATÁSI SZERZŐDÉS ALÁÍRÁSA

Képgaléria

TÁMOGATÁSI SZERZŐDÉS ALÁÍRÁSA

2021. október 18-án Palizs-Tóth Hajnalka az Economica Hungarica Alapítvány igazgatója és Borbás Attila a Bor-Plastika d.o.o. tulajdonosa és ügyvezető igazgatója támogatási szerződést írt alá az Economica Hungarica Alapítványnál.

A jelenlévőket az igazgató asszony Palizs-Tóth Hajnalka köszöntötte. A pályázó Bor-Plastika d.o.o. az EHA-NPR-2-2020 határ menti vállalkozásfejlesztési beruházások támogatása pályázati felhívásra jelentkezett, amely pozitív elbírálásban részesült, így több mint 285 millió forint támogatás áll a pályázó rendelkezésére. A projekt teljes költsége majdnem 617 millió forint. Borbás Attila 1997-ben indította vállalkozását és időközben a kis vállalkozás egy jó hírű szakmailag elismert céggé nőte ki magát. Jelen pályázat keretében tervezett beruházás a meglévő épület felújítását, átépítését, új épület építését, illetve berendezések fejlesztését és beszerzését foglalja magába. Jelen fejlesztési beruházással 9 új munkahely jön létre. A pályázat sikeres megvalósítása hozzájárul majd a gazdasági tevékenység erősítéséhez, ezáltal a munkahelyteremtéshez és a piaci pozíció megtartásához nemzeti és nemzetközi szinten.

A pályázóra most a megvalósítás időszaka vár, így a munka java még a pályázat megvalósítói előtt áll, viszont ez a nap mégis nagy lépés, hiszen a pályázat támogatást nyert. Az Economica Hungarica Alapítvány mindent megtesz a sikeres pályázat megvalósításáért, ezáltal hozzájárulva, hogy a Bor-Plastika d.o.o. sikeresen valósítsa meg a projektet, úgy ahogy azt annak idején megtervezte.


22.10.2021.